Ужгородка

Новини Закарпаття

Катарські технології залучать в розвиток молочного поголів’я в Україні

Мінагрополітики підписало з катарськими компаніями два меморандуми у молочній галузі

Міністерство аграрної політики та продовольства України та катарські компанії Baladna (QPSC), WIDAM FOOD COMPANY (QPSC) уклали два Меморандуми про взаєморозуміння. Про це повідомила прес-служба українського міністерства.

Сторони будуть співпрацювати у сфері інвестиційних агропроектів в Україні,  розвитку молочної галузі, зокрема, молокопереробної.

Укладення Меморандумів сприятиме інноваційно-інвестиційному розвитку сфери молочного виробництва України та забезпеченню продовольчої безпеки в цілому, додали у міністерстві.

Читайте: Михайло Соколов: Україна має ввести квоти на імпорт молокопродукції

“Сьогодні ми підписали меморандум з однією із найбільших компаній Катару, яка має дуже гарну експертизу, знання про технології. Приміром, середній надій на корову на їхніх підприємствах у Катарі становить 40 літрів на день і є одним із найвищих у світі. Тому важливо, що катарські технології будуть залучені в розвиток молочного поголів’я в Україні”, – сказав  заступник міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький.

Він також зазначив, що це, перш за все, надасть нові робочі місця в сільській місцевості та сприятиме збільшенню доданої вартості.

Нагадаємо, раніше Landlord повідомляв про те, що катарська компанія хоче збудувати в Україні молочну ферму

Джерело: Мінагрополітики

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору