Ужгородка

Новини Закарпаття

Британець продає унікальну колекцію сільгосптехніки Ford, яку збирав 30 років

77-річний фермер продає колекцію тракторів Ford, яких лишилось менше десятка в світі

У місті Біворті Великої Британії, 4 вересня, на аукціоні продадуть унікальну колекцію старовинної сільгосптехніки компанії Ford.

У колекцію входять 83 трактори, всі моделі лімітовані: 35 Ford 4000s, 31 Ford 3000s, 10 Ford 5000s та Ford 7810 4wd, Ford 655 Special і 4 Ford 5000 трактори. Також є навантажувачі, причепи, екскаватори.

Читайте: Корейці успішно вирощують овочі в Сеульському метрополітені

Продавець – реставратор та майстер 77-річний Філіп Варенс. Він почав купувати трактори ще у 1989 р. Має 35-річний досвід фермерства. Каже, що “екстремальне хоббі вийшло з-під контролю”.

“Моєю першою покупкою був Ford 5000 Select-O-Speed ​​і вражений ним, я почав скупляти техніку цієї марки. Мені надзвичайно подобалося збирати, відновлювати та майструвати мої тракторами. Вони все ще мають багато можливостей для вдосконалення та подальшого відновлення”, – розповів Філіп Варенс.

Всі ці роки Філіп Варенс майже кожен місяць відвідував виставки техніки, щоб купити необхідну. Через пристрасть став знавцем серії тракторів Ford.

“Коли я готувався до продажу ще в червні, я відвідав ферму Міддлкотт, щоб сфотографувати окремі трактори. Тоді помітив, як онук Філіпа приїхав до нього з Лондона та сказав: “Дідусю, я знав, що у тебе є захоплення, але це вже справжня одержимість!”, – сказав директор аукціону Девід Ківелл.

Нагадаємо, раніше Landlord повідомляв про те, що у США відважний тракторист боровся з вогнем, рятуючи врожай.

Джерело: farmersguide.co.uk.

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору