Ужгородка

Новини Закарпаття

Буде там корисним: Разумков порадив Арестовичу поїхати радником у “Талібан”

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков запропонував спікеру української делегації в Тристоронній контактній групі щодо Донбасу і раднику глави Офісу президента Олексію Арестовичу відправитися в якості радника в рух “Талібан”.

Про це голова ВР сказав в ефірі телеканалу “Україна 24”.

Такою була його реакція на його слова про те, що біженці з Афганістану більш освічені, ніж середньостатистичні українці.

“Обіцяю, що востаннє коментую пана Арестовича. Може тоді поїхати радником чогось у “Талібан”, якщо вони там більш досвідчені, освічені, і може поділитися своїм досвідом саме там. Думаю, він там буде корисний”, – заявив Разумков.

Нагадаємо, раніше Арестович сказав, що Україні не варто побоюватися біженців з Афганістану, яким погодився дати притулок Київ:

“ЄС закриває Балкани та Італію як зони, через які проникали біженці, а це означає, що вони підуть через Україну в Білорусь та у РФ, і ми до цього вже готуємося… Перший табір із 5 тис. осіб уже буде тут у нас, з афганських біженців… Треба розуміти, це ж не дикі моджахеди з кинджалами в зубах. Це освічена публіка, яка попрацювала із західною коаліцією і знає мови. Часто вона освічена набагато краще, ніж середньостатистичний українець, й інтегрована в західну спільноту. З ними проблем не буде, навпаки, ми їх будемо використовувати як перекладачів”.

Як повідомляв НАШ раніше, Україна запропонувала США створити зону вільної торгівлі.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору