Ужгородка

Новини Закарпаття

Гайдай: Крим завжди буде каменем спотикання у відносинах Києва і Москви

Політичний експерт Валентин Гайдай заявив, що Росія не буде вести переговори з Україною щодо Криму, бо вважає цю територію своєю.

Свою думку він виразив у прямому ефірі НАШого телеканалу.

Темою розмови стала заява голови МЗС Дмитра Кулеби: Російська сторона знаходить відмовки, аби уникнути зустрічі Путіна із Зеленським.

“Президенти просто підводять висновок, лінію під тим, про що домовилися чи не домовилися рангом нижчі делегації – ті ж посли, голови МЗС, помічники президентів і т.д… Крим завжди буде каменем спотикання в діалозі Києва та Москви. До якогось моменту ми можемо знаходити спільний знаменник по тому ж газу, наприклад. Але Крим для Росії завжди буде табу, бо вони вважають його своєю територією. Я завжди кажу, що Крим буде загальмовувати розвиток наших відносин”, – розповів він.

  • У серпні НАШ втримав першість серед інформаційних телеканалів України. Телеканал “НАШ” серед інформаційних телеканалів – №1 в містах з населенням у понад 50 тисяч. За результатами телеперегляду, за цільовою аудиторією 18+, 50К + показники наступні: Rat – 0,26%, Shr – 1,79% (ЦА: 18+, 50К +) *. Жителі столиці традиційно вибирають НАШ. У серпні 2021 року високі рейтинги зафіксували телеканал на першій сходинці серед інформаційних мовників в Києві: Rat – 0,27%, Shr – 2,81% (ЦА Київ 18+) *. Традиційно, “НАШ” лідер в рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,44%, Shr – 2,81% (ЦА Кабель 18 +) * Зазначені в статті результати дослідження ТВ-аудиторії відносяться ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за серпень 2021 Overnight надані за показниками rat%, shr%.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору