Ужгородка

Новини Закарпаття

На Київщині відбулись протистояння с/г техніки іноземного та вітчизняного виробництва

В селі Степове Білоцерківського району відбулась дев’ята “Битва Агротитанів”

2-3 вересня на полях групи компаній “ТАК”  (с.Степове, Білоцерківський р-н), відбулась дев’ята “Битва Агротитанів”.

Захід відвідали близько 2000 людей, 70 компаній-партнерів та більше 400 одиниць техніки. Організаторами виступили Всеукраїнська Аграрна Рада, група компаній «ТАК» та компанія Dуkun.

«Український агросектор феноменальний, оскільки він прибутковий. В Америці, Європі сільське господарство є дотаційним. Вони беруть гроші з бюджету, а ми – даємо їх у бюджет. І, дійсно, агросектор є одним зі стовпів економіки країни, її незалежності. Адже 48% валютної виручки країни – це агросектор. 17% ВВП країни – забезпечує агросектор. Тому дуже хотілося б частіше чути з боку влади визнання заслуг аграріїв», – пояснив Голова Всеукраїнської Аграрної Ради Андрій Дикун під час офіційного відкриття заходу.

На заході відбулася демонстрація техніки відразу в п’яти демонстраційних зонах: борони та культиватори; сівалки; плуги та глибокорозпушувачі; комбайни, жатки, бункери-перенавантажувачі; обприскувачі та розкидачі.

Читайте: Чотири переконливі аргументи на користь використання мобільних ваг

«Битва Агротитанів вже стала брендом, який приваблює людей. Не дивлячись на несприятливу погоду, учасники не полінувались приїхати на Київщину. Ми як Генеральний партнер розпочали захід з демонстрації одиниць техніки від KUHN. Протягом дня показуватимемо плуги, ґрунтообробну та посівну техніку. Зустрінемось в наступному році на ювілейній Битві Агротитанів!», — поділився з організаторами Асад Лапш, генеральний директор «KUHN Ukraine».

Окрім цього діяли зони тест-драйву авто, телескопічних навантажувачів, гібридів соняшнику та кукурудзи від української та іноземної селекції та аукціон б/в техніки. Випробування проходили на агрофонах різної складності та за два дні зібрали майже 1200 представників аграрних підприємств з усієї України.

Учасники «Битви Агротитанів» мали змогу взяти участь в тест-драйві автомобілів у спеціально відведених місцях для випробувань від «Віннер», «Арма Моторс», «Віді Пауер» та «Сузукі», а також ознайомитись з новітніми гібридами кукурудзи «RAGT», «Рост Агро», соняшнику від «Nussed», кукурудзи та соняшнику від «Limagraine», «Soufflet», «Євросем».

Завершилась третя і заключна у цьому сезоні Битва Агротитанів. За декілька місяців організатори розпочнуть підготовку до сезону-2022. Адже наступного року на Київщині відбудеться 10-та ювілейна агровиставка.

Раніше Landlord розповідав, що минула Битва Агротитанів відбулася на Полтавщині свою техніку продемонстрували майже 100 компаній-учасниць

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору