Ужгородка

Новини Закарпаття

Байден не заснув лише тому, що Зеленський його розвеселив своїми проектами, – економіст

Економіст Олексій Кущ заявив, що структурна готовність української економіки не відповідає Плану трансформації України, який представив у США президент Володимир Зеленський.

Свою думку він виразив у прямому ефірі телеканалу НАШ 7 вересня.

Темою розмови стали підсумки візиту США: Україна отримає $ 60 млн військової допомоги.

“Те, що візит відбувся і розглядати це як позитиві, що “без реверансів закінчився” – це означає без результатів. Перед зеленським був прем’єр-міністр Ізраїлю, з яким Байден ледь не заснув. Але, тим не менше, він повернуся в Ізраїль з обіцянкою Байдена про безвізовий режим і про військове стримання Ірану… зеленський, коли презентував програму на 80 проектів за 277 мільярдів, це було чисто економічне фентезі. Я думаю, що Байден не заснув лише тільки тому, що він його повеселив цими проектами. Що таке 277 млрд доларів — це приблизно два наших річних ВВП”, – розповів він.

За його словами, структурна готовність нашої економіки не відповідає цим проектам.

  • У серпні НАШ втримав першість серед інформаційних телеканалів України. Телеканал “НАШ” серед інформаційних телеканалів – №1 в містах з населенням у понад 50 тисяч. За результатами телеперегляду, за цільовою аудиторією 18+, 50К + показники наступні: Rat – 0,26%, Shr – 1,79% (ЦА: 18+, 50К +) *. Жителі столиці традиційно вибирають НАШ. У серпні 2021 року високі рейтинги зафіксували телеканал на першій сходинці серед інформаційних мовників в Києві: Rat – 0,27%, Shr – 2,81% (ЦА Київ 18+) *. Традиційно, “НАШ” лідер в рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,44%, Shr – 2,81% (ЦА Кабель 18 +) * Зазначені в статті результати дослідження ТВ-аудиторії відносяться ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за серпень 2021 Overnight надані за показниками rat%, shr%.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору