Ужгородка

Новини Закарпаття

Грановський про сутичку Тищенко та Лероса: Український парламент більше схожий на камеру СІЗО

Сутичка, яка відбулася в парламенті – це злочин проти України, тому що під час виступу народного депутата на трибуні не можна застосовувати до нього фізичну силу.

Таку думку висловив у прямому ефірі НАШого телеканалу генеральний продюсер телеканалу НАШ, політичний консультант Володимир Грановський.

“Те, що відбулося в парламенті – це злочин проти держави Україна. Тому що чинний депутат виступає з трибуни і щось говорить, його можна критикувати, у нього є час для виступу, але не можна стосовно нього застосовувати фізичну силу, якщо це звичайно європейський парламент. Якщо це не європейський парламент, то це більше схоже на камеру СІЗО, де господар камери ставить на місце якогось чоловіка, який не розуміє законів поведінки в камері”, – розповів Грановський

Також він додав, що у європейському парламенті така поведінка депутатів позбавила б їх політичної кар’єри.

“Я вважаю, що в будь-якому європейському парламенті, така поведінка загрожувала б депутату кінцем політичної кар’єри і не тільки, а й загрожувала б притягнення до кримінальної відповідальності”, – зазначив він.

Нагадаємо, 9 вересня нардеп від “Слуги народу” Микола Тищенко накинувся на Гео Лероса, коли той виступав за трибуною. Все почалося все з того, що Лерос з трибуни заявив, що єдине, за чим потрібно звітувати в залі парламенту – тема зриву спецоперації по вагнерівцям. Після цього у грубій формі образив Зеленського і голову Офісу президента Андрія Єрмака.

  • У серпні НАШ втримав першість серед інформаційних телеканалів України. Телеканал “НАШ” серед інформаційних телеканалів – №1 в містах з населенням у понад 50 тисяч. За результатами телеперегляду, за цільовою аудиторією 18+, 50К + показники наступні: Rat – 0,26%, Shr – 1,79% (ЦА: 18+, 50К +) *. Жителі столиці традиційно вибирають НАШ. У серпні 2021 року високі рейтинги зафіксували телеканал на першій сходинці серед інформаційних мовників в Києві: Rat – 0,27%, Shr – 2,81% (ЦА Київ 18+) *. Традиційно, “НАШ” лідер в рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,44%, Shr – 2,81% (ЦА Кабель 18 +) * Зазначені в статті результати дослідження ТВ-аудиторії відносяться ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за серпень 2021 Overnight надані за показниками rat%, shr%.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору