Ужгородка

Новини Закарпаття

KMZ Industries змонтував найменшу зерносушарку

Змонтована найменша із лінійки наших зерносушарок Brice-Baker

На Вінниччині компанія KMZ Industries змонтувала найменшу із лінійки компанії зерносушарок Brice-Baker.

Потужності цієї моделі — 8 т/г при сушінні кукурудзи і зниженні вологості з 24% до 14%: цього наразі достатньо для вирішення завдань невеличкого фермерського комплексу. Можливо збільшити потужність обладнання за рахунок додавання секцій.

До того ж, клієнт обрав сушарку із пилопригніченням, яка за ціною більш доступна, ніж аспірація, – розповідає регіональний представник KMZ Industries у Вінницькій області Юрій Мусієнко.

Читайте: KMZ Industries та Variant Agro Build оголосили про об’єднання

“Це дозволить господарству заощаджувати і можливість цього обладнання працювати на щепі: незважаючи на те, що власних джерел такого палива в господарстві немає, його закуповуватимуть неподалік, тож економія так само буде суттєвою”, — додає Мусієнко.

Усе обладнання для будівництва зерносушильного комплексу на Вінниччині виготовила KMZ Industries: силос місткістю 95 тонн, зерносушарка та транспортне обладнання продуктивністю 50 т/г.

Нагадаємо, раніше Landlord повідомляв, що KMZ Industries запускає в експлуатацію першу чергу елеватора в Харківській області.

Довідка. KMZ Industries (ПрАТ “Карлівський машинобудівний завод”) є найбільшим виробником елеваторного обладнання в Україні. Компанія успішно реалізувала понад 5000 об’єктів.

Джерело: KMZ Industries

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору