Ужгородка

Новини Закарпаття

Тема тарифів сьогодні ключова для населення, але влада тільки піариться на ній, – Литвин

Тема тарифів в Україні наразі є ключовою для населення, проте діюча влада лише на цьому піариться. 

Таку думку висловив екс-голова Верховної Ради України Володимир Литвин в ефірі телеканалу НАШ. 

“Взагалі дико виглядає. В Європі ціна газу доходить до 700 доларів, а у нас кажуть, що ціна підвищуватись не може. Ми ж підписали відповідні документи, енергетичну хартію, згідно з якою мають бути однакові ціни. Якщо вони будуть однакові, за рахунок чого влада збирається утримати ті тарифи, які вже навіть зросли, від подальшого зростання. Вони зробили дуже хитрий хід – усе перекинули на місцевий бюджет”, – наголосив Володимир Литвин. 

За його словами, влада просто піариться на темі тарифів. 

“На превеликий жаль, серйозної розмови немає. Те, що відбулося сьогодні в Верховній раді, нагадує передвиборчу кампанію. Ті, що при владі, кажуть, що у нас усе добре, а ті, що себе назвали опозицією, вони кажуть, що все буде погано. Якби так депутати вболівали за те, щоб люди нормально пережили зимовий сезон, то я думаю, вони у ВР заблокували все, що можна було заблокувати, поки не будуть прийняті очевидні та зрозумілі рішення з приводу на сьогодні ключової проблеми для життя наших громадян. А вони просто говорять всі для піару”, – додав Литвин.

  • У серпні НАШ втримав першість серед інформаційних телеканалів України. Телеканал “НАШ” серед інформаційних телеканалів – №1 в містах з населенням у понад 50 тисяч. За результатами телеперегляду, за цільовою аудиторією 18+, 50К + показники наступні: Rat – 0,26%, Shr – 1,79% (ЦА: 18+, 50К +) *. Жителі столиці традиційно вибирають НАШ. У серпні 2021 року високі рейтинги зафіксували телеканал на першій сходинці серед інформаційних мовників в Києві: Rat – 0,27%, Shr – 2,81% (ЦА Київ 18+) *. Традиційно, “НАШ” лідер в рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,44%, Shr – 2,81% (ЦА Кабель 18 +) * Зазначені в статті результати дослідження ТВ-аудиторії відносяться ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за серпень 2021 Overnight надані за показниками rat%, shr%.

 

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору