Ужгородка

Новини Закарпаття

В Україні немає вільного ринку газу, тому треба використовувати принцип держрезерву, – нардеп Мовчан

Україна має використовувати принцип державного резерву через відсутність вільного ринку газу. 

Таку думку висловив народний депутат від “Слуги народу” Олексій Мовчан в ефірі телеканалу НАШ. 

“Я фанат вільного ринку і не дуже задоволений державним втручанням у ринкову економіку. Але питання ринку газу, наскільки він ринок взагалі, бо там не так багато тих гравців. він олігархічний по суті, контролює його три людини та держава. Тому це не вільний ринок”, – наголосив політик.

За його словами, Україна через відсутність вільного ринку газу має використовувати принцип держрезерву. 

“Саме тому треба використовувати такий інструмент, як закачування дешевого газу, купленого влітку чи три роки тому, в газосховища та продавати його по певній ціні. Це впливає на прибутковість Нафтогазу, тобто вони могли продавати дорожче, а продають дешевше”, – додав Олексій Мовчан.

  • У серпні НАШ втримав першість серед інформаційних телеканалів України. Телеканал “НАШ” серед інформаційних телеканалів – №1 в містах з населенням у понад 50 тисяч. За результатами телеперегляду, за цільовою аудиторією 18+, 50К + показники наступні: Rat – 0,26%, Shr – 1,79% (ЦА: 18+, 50К +) *. Жителі столиці традиційно вибирають НАШ. У серпні 2021 року високі рейтинги зафіксували телеканал на першій сходинці серед інформаційних мовників в Києві: Rat – 0,27%, Shr – 2,81% (ЦА Київ 18+) *. Традиційно, “НАШ” лідер в рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,44%, Shr – 2,81% (ЦА Кабель 18 +) * Зазначені в статті результати дослідження ТВ-аудиторії відносяться ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за серпень 2021 Overnight надані за показниками rat%, shr%.

 

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору