Ужгородка

Новини Закарпаття

Мураєв про мовний скандал у Хмельницькому: Поліцейського, найімовірніше, звільнять

Поліцейського з Хмельницького, який відмовився переходити на українську мову на прохання заявниці, найімовірніше звільнять.

Про це розповів лідер партії “НАШІ” Євгеній Мураєв, коментуючи мовний скандал у Хмельницькому.

“Я вважаю, що це умисний був поділ. “Розділяй і володарюй” – відома формула як управління масами. Нас давно розділили на два табори, нас давно зіштовхують лобами політики, які спекулюють на цих темах. Які використовують ці теми, на жаль, щоб захищати свій бізнес, корупційно збагачуватися”, – сказав політик.

Також Мураєв припустив, що поліцейського найімовірніше звільнять.

“Думаю, поліцейського звільнять, швидше за все, як завжди. Нічого не змінилося. Мені дуже шкода, що Зеленський не зрозумів, що його обрали не тому, що вибрали його, а тому що не хотіли вибирати старих”, – підкреслив лідер партії “НАШІ”. 

Нагадаємо, в Хмельницькому співробітник підрозділу патрульної поліції з охорони громадського порядку ТОР потрапив в скандал через те, що відмовився спілкуватися українською мовою на прохання заявниці. Колеги поліцейського не зробили йому зауваження, а стали захищати товариша.

Відео зняла місцева жителька, яка попросила правоохоронця говорити українською. Жінка парирувала тим, що співробітник поліції порушує закон про мову і заявила, що не розуміє “мову агресора”.

  • У серпні НАШ втримав першість серед інформаційних телеканалів України. Телеканал “НАШ” серед інформаційних телеканалів – №1 в містах з населенням у понад 50 тисяч. За результатами телеперегляду, за цільовою аудиторією 18+, 50К + показники наступні: Rat – 0,26%, Shr – 1,79% (ЦА: 18+, 50К +) *. Жителі столиці традиційно вибирають НАШ. У серпні 2021 року високі рейтинги зафіксували телеканал на першій сходинці серед інформаційних мовників в Києві: Rat – 0,27%, Shr – 2,81% (ЦА Київ 18+) *. Традиційно, “НАШ” лідер в рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,44%, Shr – 2,81% (ЦА Кабель 18 +) * Зазначені в статті результати дослідження ТВ-аудиторії відносяться ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за серпень 2021 Overnight надані за показниками rat%, shr%.

 

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору