Ужгородка

Новини Закарпаття

Данилюк про ППО “Залізний купол”: Вона не скоро з’явиться в Україні

Потрібно мати довіру між урядами України та Сполучених Штатів Америки, щоб отримати систему протиповітряної оборони “Залізний купол”.

Таку думку висловив у прямому ефірі НАШого телеканалу екс-міністр фінансів Олександр Данилюк.

“Щоб отримати таку систему, то це не тільки питання грошей, а ще потрібно, щоб американці погодилися нам цю технологію надати. Тому що вони дуже обережно ставляться до власних технологій, бо ці технології можуть опинитися в країнах, які не дружні  до США і тут, на жаль, Україна не може надати таких гарантій. Я взагалі не знаю, як відбувалася зустріч між президентами, невідомо, який там рівень довіри”, – розповів Данилюк.

Також він додав, що найголовніше у стратегічній співпраці – це довіра.

“Взагалі, коли говориться про стратегічну співпрацю, ключове – це довіра. Чи можуть, наприклад, американські спецслужби співпрацювати з нашим СБУ, розуміючи скільки там людей, які не обов’язково працюють тільки на Україну. Такий рівень недовіри обмежує можливості для співпраці. Тому мета правильна, але я думаю, що дуже-дуже не скоро ми побачимо “Залізний купол” в Україні”, – сказав екс-міністр фінансів.

Зазначимо, Офіс президента повідомив, що Україна може отримати від США систему протиповітряної оборони “Залізний купол”.

  • У серпні НАШ втримав першість серед інформаційних телеканалів України. Телеканал “НАШ” серед інформаційних телеканалів – №1 в містах з населенням у понад 50 тисяч. За результатами телеперегляду, за цільовою аудиторією 18+, 50К + показники наступні: Rat – 0,26%, Shr – 1,79% (ЦА: 18+, 50К +) *. Жителі столиці традиційно вибирають НАШ. У серпні 2021 року високі рейтинги зафіксували телеканал на першій сходинці серед інформаційних мовників в Києві: Rat – 0,27%, Shr – 2,81% (ЦА Київ 18+) *. Традиційно, “НАШ” лідер в рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,44%, Shr – 2,81% (ЦА Кабель 18 +) * Зазначені в статті результати дослідження ТВ-аудиторії відносяться ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за серпень 2021 Overnight надані за показниками rat%, shr%.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору