Ужгородка

Новини Закарпаття

Заружко про держбюджет-2022: Одних забезпечать житлом, а переселенців ні

Кабмін затвердив держбюджет на 2022 рік і для забезпечення житла певних категорій населення кошти виділили, а для переселенців ні.

Про це розповіла у прямому ефірі НАШого телеканалу екс-нардеп Валерія Заружко.

“Минулого року бюджет теж виглядав оптимістично, в цьому році нам показала 31 мільярд росту витрат на медицину, 21 – на освіту. Минулого року теж було добре, але коли доходить до бажань депутатів, відбуваються ті самі зміни, які називаються жахом міністра фінансів. На даний момент ми насправді не до кінця знаємо, що буде в цьому фінальному результаті, які будуть розрахунки і які будуть реальні цифри”, – розповіла Заружко.

Також вона додала, що певну категорію населення зможуть забезпечити житлом, а переселенців ні.

“Мені дуже різонуло слух, що якісь категорії ми хочемо забезпечити житлом на 100%, а інші категорії населення, наприклад, переселенці, яких  ніхто забезпечувати житлом не має наміру. Не дивлячись на те, що пройшло вже сім років і підготуватися вже можна, і кошти нібито є. Це показник того, як розставляють в країні пріоритети”, – сказала вона.

Зазначимо, що в уряді презентували проєкт бюджету на 2022 рік. Прем’єр-міністр Денис Шмигаль назвав його “бюджетом модернізації України”.

  • У серпні НАШ втримав першість серед інформаційних телеканалів України. Телеканал “НАШ” серед інформаційних телеканалів – №1 в містах з населенням у понад 50 тисяч. За результатами телеперегляду, за цільовою аудиторією 18+, 50К + показники наступні: Rat – 0,26%, Shr – 1,79% (ЦА: 18+, 50К +) *. Жителі столиці традиційно вибирають НАШ. У серпні 2021 року високі рейтинги зафіксували телеканал на першій сходинці серед інформаційних мовників в Києві: Rat – 0,27%, Shr – 2,81% (ЦА Київ 18+) *. Традиційно, “НАШ” лідер в рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,44%, Shr – 2,81% (ЦА Кабель 18 +) * Зазначені в статті результати дослідження ТВ-аудиторії відносяться ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за серпень 2021 Overnight надані за показниками rat%, shr%.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору