Ужгородка

Новини Закарпаття

Долженков: Знову набираємо боргів – язик не повертається назвати це “бюджетом розвитку”

Голова політради партії “НАШІ”, народний депутат VII-VIII скликань Олександр Долженков заявив, що через збільшення загального держборгу до 3,1 трильйона гривень — важко назвати Держбюджет на 2022 рік – “бюджетом розвитку”.

Про це він сказав у прямому ефірі НАШого телеканалу.

Темою розмови став Бюджет на 2022 рік: Уряд продовжить програми доплат пенсіонерам, підвищить зарплати й стипендії.

“Загальна статистика бюджету складається з того, що соціальна складова там зменшується. Коли відповідаємо на питання “В чиїх інтересах цей закон?” це або ветерани АТО, або працівники правоохоронних структур — представники силових блоків. На їх утримання фінансування збільшується. Однозначно, в центрі бюджету не вчитель й не лікар. Підвищення зарплат — добре, але побачимо, на скільки ці зарплати дійдуть до вчителів. Ми будемо розвиватися й ще більше набирати боргів. Сказати, що це “бюджет розвитку” – в мене язик сказати не повертається”, – зауважив він.

  • У серпні НАШ втримав першість серед інформаційних телеканалів України. Телеканал “НАШ” серед інформаційних телеканалів – №1 в містах з населенням у понад 50 тисяч. За результатами телеперегляду, за цільовою аудиторією 18+, 50К + показники наступні: Rat – 0,26%, Shr – 1,79% (ЦА: 18+, 50К +) *. Жителі столиці традиційно вибирають НАШ. У серпні 2021 року високі рейтинги зафіксували телеканал на першій сходинці серед інформаційних мовників в Києві: Rat – 0,27%, Shr – 2,81% (ЦА Київ 18+) *. Традиційно, “НАШ” лідер в рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,44%, Shr – 2,81% (ЦА Кабель 18 +) * Зазначені в статті результати дослідження ТВ-аудиторії відносяться ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за серпень 2021 Overnight надані за показниками rat%, shr%.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору