Ужгородка

Новини Закарпаття

Багатьом “слугам” соромно за відставку Разумкова, але на них шалено тиснуть, – нардеп Ніколаєнко

На народних депутатів від “Слуги народу” дуже сильно тиснули, щоб вони проголосували за відставку голови Верховної Ради Дмитра Разумкова. Багатьом нардепам з монобільшості за це соромно. 

Про це докладніше розповів нардеп від ВО “Батьківщина” Андрій Ніколаєнко в ефірі телеканалу НАШ. 

“Я не голосував, “Батьківщина” не голосувала тому, що, окрім того, що сьогодні це було абсолютно незаконне рішення, як і багато рішень, які приймає монобільшість останнім часом, воно ще й до всього було несправедливим. Я добре знаю Дмитра Олександровича, багато років, набагато довше, ніж він у фракції “Слуга народу”. Я знаю його як фахову людину, яка є принциповою. Я розумію, що ті принципи, в які він повірив, які декларував президент Зеленський, з якими він об’їхав усю країну і пройшов усі ефіри, вони в нього залишились”, – наголосив політик. 

За його словами, тиск на нардепів здійснювалося і від президента Зеленського в Трускавці, і сьогодні під час голосування в Раді з боку їх же команди.

“Я не знаю, що вони (“слуги народу” – ред.) кажуть журналістам телеканалу “НАШ” поза ефіром, але багато сьогодні моїх колег, які стали друзями за ці роки, підходили, опускали очі й казали, мовляв, я не знаю, як дивитися в очі не тільки Дмитру, а й навіть тобі, тому що нам соромно, що м не могли витримати тиск, але був шалений тиск. В Трускавці від президента, сьогодні – від його команди в залі, коли голосували. Деяким дзвонили, поруч стоячим, Андрій Борисович телефонував, а вони просто не хотіли відповідати”, – розповів нардеп. 

Нагадаємо, спікера Верховної  Ради Дмитра Разумкова відсторонили від ведення пленарних засідань на два дні. Цю процедуру ініціювала фракція “Слуга народу”, група “Довіра” та “За майбутнє” через порушення регламенту Разумковим.  За таке рішення проголосували 240 народних депутатів.

  • У серпні НАШ втримав першість серед інформаційних телеканалів України. Телеканал “НАШ” серед інформаційних телеканалів – №1 в містах з населенням у понад 50 тисяч. За результатами телеперегляду, за цільовою аудиторією 18+, 50К + показники наступні: Rat – 0,26%, Shr – 1,79% (ЦА: 18+, 50К +) *. Жителі столиці традиційно вибирають НАШ. У серпні 2021 року високі рейтинги зафіксували телеканал на першій сходинці серед інформаційних мовників в Києві: Rat – 0,27%, Shr – 2,81% (ЦА Київ 18+) *. Традиційно, “НАШ” лідер в рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,44%, Shr – 2,81% (ЦА Кабель 18 +) * Зазначені в статті результати дослідження ТВ-аудиторії відносяться ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за серпень 2021 Overnight надані за показниками rat%, shr%.

 

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору