Ужгородка

Новини Закарпаття

Голоси за відставку Разумкова є, – екс-міністр соцполітики Розенко

Голосування за те, щоб народний депутат від “Слуги народу” Данило Гетманцев вів засідання парламенту в четвер, 7 жовтня, свідчить про те, що голоси за відставку голови Верховної Ради Дмитра Разумкова є.

Такою думкою поділився екс-міністр соціальної політики Павло Розенко в ефірі телеканалу НАШ.

“Думаю, голоси за відставку Разумкова є, і це показало сьогоднішнє голосування. Зокрема, 239 голосів за те, щоб завтра Гетманцев від “Слуги народу” проводив це засідання. І тут я думаю, що насправді Дмитру Разумкову нема за що хвилюватися. Тому що, як свідчать останні події: чим скоріше він особисто і група адекватних народних депутатів від “Слуги народу” покинуть той Титанік, який називається командою Зеленського, тим краще для їх нової політичної кар’єри”, – зазначив Розенко.

  • У серпні НАШ втримав першість серед інформаційних телеканалів України. Телеканал “НАШ” серед інформаційних телеканалів – №1 в містах з населенням у понад 50 тисяч. За результатами телеперегляду, за цільовою аудиторією 18+, 50К + показники наступні: Rat – 0,26%, Shr – 1,79% (ЦА: 18+, 50К +) *. Жителі столиці традиційно вибирають НАШ. У серпні 2021 року високі рейтинги зафіксували телеканал на першій сходинці серед інформаційних мовників в Києві: Rat – 0,27%, Shr – 2,81% (ЦА Київ 18+) *. Традиційно, “НАШ” лідер в рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,44%, Shr – 2,81% (ЦА Кабель 18 +) * Зазначені в статті результати дослідження ТВ-аудиторії відносяться ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за серпень 2021 Overnight надані за показниками rat%, shr%.

 

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору