Ужгородка

Новини Закарпаття

Лазарєв: Зеленський створив собі нового конкурента в обличчі Разумкова

Політолог Олександр Лазарєв вважає, що через відставку голови парламенту Дмитра Разумкова президент Володимир Зеленський створив собі нового конкурента.

Про це він розповів у прямому ефірі на телеканалі НАШ.

“Деякі депутатські групи й фракції планують брати участь в освоєнні тих чи інших потоків або на регіон, або посаду якусь отримати в результаті чогось. Тому деякі депутати брали в цьому участь в інтересах своєї групи або фракції. Про заяви щодо Стефанчука. Ми всі бачили, наскільки глибоко Стефанчук в регламенті розбирається, коли попередні голосування відбувалися, чи може він процитувати якісь норми. Я згоден з тими, хто каже, що при Стефанчуку парламент перестане бути парламентом. Щодо Разумкова президент правильно зробив для себе. З тактичної точки зору, якщо якісь будуть дострокові вибори, йому потрібен буде підконтрольний  парламент в цей момент. Голова парламенту буде очолювати державу по Конституції в цей момент, але з точки зору стратегічної перспективи – він створив собі нового конкурента на центральному полі”, – розповів політолог.

  • У серпні НАШ втримав першість серед інформаційних телеканалів України. Телеканал “НАШ” серед інформаційних телеканалів – №1 в містах з населенням у понад 50 тисяч. За результатами телеперегляду, за цільовою аудиторією 18+, 50К + показники наступні: Rat – 0,26%, Shr – 1,79% (ЦА: 18+, 50К +) *. Жителі столиці традиційно вибирають НАШ. У серпні 2021 року високі рейтинги зафіксували телеканал на першій сходинці серед інформаційних мовників в Києві: Rat – 0,27%, Shr – 2,81% (ЦА Київ 18+) *. Традиційно, “НАШ” лідер в рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,44%, Shr – 2,81% (ЦА Кабель 18 +) * Зазначені в статті результати дослідження ТВ-аудиторії відносяться ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за серпень 2021 Overnight надані за показниками rat%, shr%.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору