Ужгородка

Новини Закарпаття

Атлетика, баскетбол та піаніно: як пройшло навчання Зеленського у школі

НАШ Максим Герасименко розповів про школу №95 – рідну школу президента Володимира Зеленського в Кривому Розі.

Народився Зеленський в Кривому Розі, але у віці чотири роки його батьки разом з ним переїхали у Монголію, де прожили ще чотири роки.

Після переїзду назад до Кривого Рогу майбутній президент пішов саме до 95 школи. Там він займався важкою атлетикою, баскетболом, грав на піаніно, починав грати у КВН. Володимир Олександрович ще зі шкільних років мріяв стати дипломатом, чиновником. Він вступив до Криворізького економічного інституту. Сам президент розповідав, що у школі бешкетував, але у старших класах став більш серйознішим. Гімназію він закінчив символічно – у 1995 році.

  • У серпні НАШ втримав першість серед інформаційних телеканалів України. Телеканал “НАШ” серед інформаційних телеканалів – №1 в містах з населенням у понад 50 тисяч. За результатами телеперегляду, за цільовою аудиторією 18+, 50К + показники наступні: Rat – 0,26%, Shr – 1,79% (ЦА: 18+, 50К +) *. Жителі столиці традиційно вибирають НАШ. У серпні 2021 року високі рейтинги зафіксували телеканал на першій сходинці серед інформаційних мовників в Києві: Rat – 0,27%, Shr – 2,81% (ЦА Київ 18+) *. Традиційно, “НАШ” лідер в рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,44%, Shr – 2,81% (ЦА Кабель 18 +) * Зазначені в статті результати дослідження ТВ-аудиторії відносяться ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за серпень 2021 Overnight надані за показниками rat%, shr%.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору