Ужгородка

Новини Закарпаття

“Микулинецький бровар” протестував зерносушарку KMZ Industries, що працює на альтернативному паливі

Сушарка обробила 140 тонн кукурудзи господарства, при цьому тестове сушіння ускладнилося високим відсотком вологості

ТДВ «Микулинецьке» (Броварня ТОВ «Микулинецький бровар») протестувало зерносушарку Brice-Baker SCN 12/24, що працює на альтернативному паливі, на кукурудзі підвищеної вологості. Обладнання від KMZ Industries впоралося на відмінно.

Сушарка обробила 140 тонн кукурудзи господарства, при цьому тестове сушіння ускладнилося високим відсотком вологості, яку спричинили цьогорічні погодні аномалії в регіоні.

Вже через місяць нововстановлена сушарка прийме основний потік врожаю господарства.

Господарство має броварню, продукцію якої експортує до Америки, Іспанії, Німеччини та ряду інших країн, а також займається вирощуванням кукурудзи для продажу та потреб власного свинокомплексу.

«Автоматизацію усього комплексу здійснено на базі програмного забезпечення власної розробки нашого заводу, що від початку встановлене на сушарку Brice-Baker, – говорить регіональний менеджер KMZ Industries Юрій Мусієнко . – Тож господарству не довелося витрачати зайві кошти на придбання стороннього ПЗ».

Вдалося заощадити замовникові й через допомогу держави – її отримують покупці саме вітчизняного елеваторного обладнання.

«Ще на стадії проєктування в господарстві точно прорахували вартість будівництва газогону та використання натомість альтернативи – скрапленого газу, – розповідає Юрій Мусієнко. – Друге вартувало втричі дорожче, зважаючи в тому числі й на інвестиції в теплогенератор на альтернативному паливі, проте все одно було вигідним – зокрема й через швидкий термін окупності. Тож перевагу віддали саме йому».

Джерело: KMZ Industries

Наталія Софієнко

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору