Ужгородка

Новини Закарпаття

Мрії про малюка здійснюються з Militta

Протягом довгих років боретеся з безпліддям? Хочете почути заповітну фразу “ви станете батьками”? Пройшли кілька складних протоколів ЕКО, але безрезультатно? Хочете допомогти комусь стати батьками? Ми готові допомогти вам!

Агентство сурогатного материнства Militta є лідером в ніші допоміжних репродуктивних технологій. Нам довіряють пари не тільки з України, але з Азії, Європи та інших куточків світу. Адже за даними статистики, саме про сурмам з України надходить найбільша кількість вдячних відгуків. А Militta створює всі умови для комфортного лікування такої довгоочікуваної вагітності. Ми допомагаємо батькам зустрітися з бажаними малюками, а молодим здоровим дівчатам реалізуватися у сфері неоціненного донорства – сурогатного материнства.

Ми надаємо нашим клієнтам найкращі умови обслуговування, починаючи з сервісу повного циклу у вирішенні адміністративних питань, закінчуючи рівнем надання медичної допомоги, не нижче, ніж у Європі та США. Клініки-партнери Militta працюють з найскладнішими клінічними випадками. Наші експерти-репродуктологи завжди досягають бажаного результату, про що свідчать численні позитивні відгуки вдячних пацієнтів.

Militta є лідером вибору серед пацієнтів. І ось чому:

  • Власна сучасна клініка репродуктивних технологій LitaCLINIC
  • Індивідуальний підхід до кожного пацієнта, донора, сурогатної мами
  • 100% цілодобова підтримка персональним куратором
  • Співпраця з провідними акушерами-гінекологами і репродуктологами Києва
  • Надійна правова база, повний юридичний супровід з усіх питань
  • Власна перевірена база сурогатних мам європейських і азіатських фенотипів
  • Клінічне обслуговування в провідних клініках країни преміум-класу
  • Повний супровід і забезпечення донорів, учасників програм
  • Власна база дипломованих досвідчених нянь з догляду за новонародженими

Militta підтримує донорство яйцеклітин в Україні, дізнатися про який можна тут: https://ivfmilitta.com/ua/donorstvo-jajceklitin-v-ukraini/, вивівши цю послугу на міжнародний рівень

Великий перелік програм з усіх напрямів, які вас цікавлять

Сервіс повного циклу, супровід у будь-яких питаннях

До Militta повертаються як пари за наступними малюками, так і донори та сурогатні мами. У своїй роботі ми поєднуємо європейський сервіс, прогресивні цінності, українську душевність і приємні ціни.

Для учасників програм у нас підготовлені вигідні пропозиції, комплексні програми і, звичайно ж, сервіс повного циклу. Ви відчуєте нашу турботу з перших хвилин спілкування з персональним менеджером.

Дізнайтеся більше про компанію та доступні програми за номерами:

096 172 55 99

095 172 55 99

073 172 55 99

Militta: ми подаруємо вам щастя батьківства!

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору