Ужгородка

Новини Закарпаття

Комісаренко: Ті, хто перехворів на ковід, можуть легко заразитися знову

Люди, які перехворіли на COVID-19 і не були вакциновані, з легкістю можуть заразитися знову.

Про це розповів у прямому ефірі на телеканалі НАШ академік НАН України, доктор біологічних наук, професор Сергій Комісаренко.

“Я можу відверто казати, що навіть подвійна вакцинація не повністю охороняє людей від того, що вони можуть бути заражені, від того, що вони не захворіють і від того, що вони не можуть померти. Будемо відвертими, що такі випадки є, але їх значно менше. Наприклад, у 12 разів менше людей, які інфікуються, в 7-8 разів менше людей, які потрапляють в лікарні і близько у 6-7 разів менше людей у яких може бути летальний випадок, але це є вкрай важливими цифрами, на які ми не можемо не звертати увагу”, – сказав Комісаренко.

Також він додав, що люди, які перехворіли на коронавірус, можуть заразитись знову.

“Зараз вже доведено, що, по-перше, люди, які перехворіли і які не були вакциновані вважалося, що униз все-таки є імунна відповідь, що вони мають оборону проти цього вірусу. Але розрахунки показали, що люди, які перехворіли, особливо ті, хто перехворів легкою формою, але не були вакциновані, вони знову можуть заразитись”, – розповів він.

  • У серпні НАШ втримав першість серед інформаційних телеканалів України. Телеканал “НАШ” серед інформаційних телеканалів – №1 в містах з населенням у понад 50 тисяч. За результатами телеперегляду, за цільовою аудиторією 18+, 50К + показники наступні: Rat – 0,26%, Shr – 1,79% (ЦА: 18+, 50К +) *. Жителі столиці традиційно вибирають НАШ. У серпні 2021 року високі рейтинги зафіксували телеканал на першій сходинці серед інформаційних мовників в Києві: Rat – 0,27%, Shr – 2,81% (ЦА Київ 18+) *. Традиційно, “НАШ” лідер в рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,44%, Shr – 2,81% (ЦА Кабель 18 +) * Зазначені в статті результати дослідження ТВ-аудиторії відносяться ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за серпень 2021 Overnight надані за показниками rat%, shr%.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору