Ужгородка

Новини Закарпаття

Бойко: Парламент має повернутись обличчям до людей

Співголова фракції “ОПЗЖ” Юрій Бойко назвав кілька проблем, які парламент має вирішити в найближчий час. Серед них – підвищення зарплат медиків.

Про це він сказав під час погоджувальної ради депутатських фракцій ВРУ 15 листопада.

“Сьогодні перш за все ми маємо хвилюватися за наших переселенців, які сьогодні потерпають від злиднів. Я вважаю, що в  цій ситуації парламент повинен прийняти декілька швидких та антикризових рішень. Перш за все треба в тих змінах, які внесені до держбюджету по боротьбі з ковідом, передбачити збільшення заробітної плати всім лікарям, а не тільки тим, хто працює з ковід-хворими. Вони вже всі у зоні ризику. Треба негайно прийняти постанову й створити антикризовий штаб по стабілізації ситуації в енергетиці. Я багато слухав і прем’єр-міністра й міністра енергетики. ЧИ більше вони кажуть, тим більше в мене відчуття, що вони щасливі люди. Щастя в тому, що вони не розумію що буде, якщо зійдуться декілька факторів, які можуть призвести до драматичних подій. Відверто кажучи, не бачу жодного сенсу слухати їх, бо вони не розуміють, що робити”, – сказав депутат.

За його словами, парламент повинен повернутись обличчям до цих питань, й тільки тоді «ми маємо право називатись народними обранцями».

Як повідомляв НАШ раніше, у “Дії” з’явився сертифікат для перехворівших на коронавірус.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору