Ужгородка

Новини Закарпаття

Кармазін: У нас 100 тисяч військ на кордоні – вимагаю від Зеленського запровадження воєнного стану!

Президент Володимир Зеленський, згідно з Конституцією, мав запровадити в Україні воєнний стан через загрозу нападу зі сторони агресора та небезпеці державній незалежності країни. 

Таку заяву зробив народний депутат попередніх скликань Юрій Кармазін в ефірі телеканалу НАШ. 

“Відкрийте статтю 106, пункт 20 повноваження президента. Там чітко написано, приймає відповідно до закону рішення про загальну або часткову мобілізацію та введення, а у нас було вже таких 7, воєнного стану в Україні або в окремих її місцевостях у разі загрози нападу. У нас 100-тисячне угрупування. І це крім Криму. Ще там 80 тисяч”, – сказав Кармазін. 

Зокрема, він закликав президента Зеленського підняти статут ООН. 

“Сьогодні на з’їзді партії Зеленського, Володимир Олександрович, підніміть статут Організації Об’єднаних Націй. У статуті ми як засновник в ООН мали заявити, що до України здійснена агресія, і що у неї захоплений Крим, та загалом 20% території окуповано”, – додав Юрій Кармазін.

  • Підвищена увага мешканців столиці України до ефіру НАШ протягом дня забезпечив телеканалу лідерство серед усіх інформаційно-новинних мовників 9 листопада 2021 року. НАШ став найкращим інформаційно-новинним телеканалом дня у Києві, з такими цифрами: rat – 0,71%, shr – 2,11% (ЦА: Київ 18+)*. Традиційно, “НАШ” лідер у рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,84%, Shr – 2,46% (ЦА: Кабель 18+)* * Зазначені у статті результати дослідження ТВ-аудиторії належать ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 9 листопада 2021 року Overnight надані за показниками rat%, shr%.

 

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору