Ужгородка

Новини Закарпаття

Савченко: ЗСУ тепер командує сержант, добре хоч СБУ – лейтенант

Екс-нардеп Надія Савченко заявила, що під час війни міністр оборони повинен бути лобістом для запуску українського внутрішнього військово-промислового комплексу.

Про це вона розповіла в ефірі телеканалу НАШ.

“Добре, що у нас СБУ ще лейтенант командує, Збройними силами вже сержант. Під час війни міністр оборони важливіше зараз в даній точці війни, ніж начальник генерального штабу. Армія – це не тільки берці, штани чи їжа, це військово-промисловий комплекс. Й лобістом, запуску українського внутрішнього військово-промислового комплексу повинен бути не начальник генерального штабу, а міністр оборони. Він повинен це вигризти, а не їздити на поклон до США й приймати міністра оборони США в Україні для того, щоб закуповувати непотріб десь там закордоном. Я боюсь за Україну, бо гратися так країною – це страшно”, – сказала вона.

  • Підвищена увага мешканців столиці України до ефіру НАШ протягом дня забезпечив телеканалу лідерство серед усіх інформаційно-новинних мовників 9 листопада 2021 року. НАШ став найкращим інформаційно-новинним телеканалом дня у Києві, з такими цифрами: rat – 0,71%, shr – 2,11% (ЦА: Київ 18+)*. Традиційно, “НАШ” лідер у рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,84%, Shr – 2,46% (ЦА: Кабель 18+)* * Зазначені у статті результати дослідження ТВ-аудиторії належать ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 9 листопада 2021 року Overnight надані за показниками rat%, shr%.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору