Ужгородка

Новини Закарпаття

Розслідування Bellingcat так і не відповіло нам – була “зрада” чи ні, – політичний аналітик

З розслідування Bellingcat щодо “вагнерівців” українське суспільство не отримало відповіді – була “зрада” чи ні. 

Таку думку висловив  політичний аналітик Максим Маньковський в ефірі телеканалу НАШ. 

“Прочитавши дослідження Bellingcat, зрозуміло, що ми вже чули це не один раз. Вони тільки прикрасили, деякі факти додали, які раніше не вспливали. Але основний момент, на який чекало все українське суспільство –  так була “зрада” чи ні? А цього в Bellingcat немає”, – наголосив політичний аналітик. 

Нагадаємо, 17 листопада журналісти Bellingcat за участю The Insider опублікували розслідування спецоперації українських спецслужб, в ході якого розвідникам вдалося вивезти з Росії десятки найбільш значущих бойовиків ПВК Вагнера, причетних до військових злочинів в Україні. 

У розслідуванні йдеться про те, як українським розвідникам вдалося завербувати бойовиків ПВК Вагнера й отримати з них прямі докази їхньої участі у військових злочинах.

  • Підвищена увага мешканців столиці України до ефіру НАШ протягом дня забезпечив телеканалу лідерство серед усіх інформаційно-новинних мовників 9 листопада 2021 року. НАШ став найкращим інформаційно-новинним телеканалом дня у Києві, з такими цифрами: rat – 0,71%, shr – 2,11% (ЦА: Київ 18+)*. Традиційно, “НАШ” лідер у рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,84%, Shr – 2,46% (ЦА: Кабель 18+)* * Зазначені у статті результати дослідження ТВ-аудиторії належать ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 9 листопада 2021 року Overnight надані за показниками rat%, shr%.

 

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору