Ужгородка

Новини Закарпаття

Тимошенко: Всі підприємства мають затверджені плани відключення споживачів

В Україні на сьогодні всі генеруючі підприємства мають затверджені плани відключення споживачів від електроенергії.

Про це розповіла у прямому ефірі на телеканалі НАШ лідер фракції ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко.

“У підприємств на сьогодні складені протоколи як вимикати споживачів. Спочатку будуть вимикати промислові підприємства та інші підприємці залишаться без електроенергії, потім буде вимикатися населення, а останні будуть вимикатися кризові об’єкти  – це лікарні. Резервне паливо в них є тільки мазут, але місткості заповнені лише на 20% і це означає, що по всій країні не проведена серйозна робота, щоб генеруючі компанії мали наповненість резервних місткостей на 100%”, – розповіла Тимошенко.

Також вона додала, що сьогодні у Солом’янському районі Києва зранку і до вечора не було електроенергії.

“Всі готуються до відключень споживачів, у всіх є затверджені протоколи і всі знають, що це єдине рятування енергосистем. Керівник генеруючого підприємства мені сказав, що коли виникає криза в енергетиці, то рятувати потрібно всю енергетику від розвалу і тому споживачів відключати – це менше зло, ніж розвал енергетичної системи і темнота на тривалий час”, – сказала вона.

  • Підвищена увага мешканців столиці України до ефіру НАШ протягом дня забезпечив телеканалу лідерство серед усіх інформаційно-новинних мовників 9 листопада 2021 року. НАШ став найкращим інформаційно-новинним телеканалом дня у Києві, з такими цифрами: rat – 0,71%, shr – 2,11% (ЦА: Київ 18+)*. Традиційно, “НАШ” лідер у рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,84%, Shr – 2,46% (ЦА: Кабель 18+)* * Зазначені у статті результати дослідження ТВ-аудиторії належать ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 9 листопада 2021 року Overnight надані за показниками rat%, shr%.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору