Ужгородка

Новини Закарпаття

Тимошенко: Потрібно бути обережним, коли кидаєте бюлетені, щоб не привести до влади тупих людей

Лідер фракції “Батьківщина” Юлія Тимошенко закликала українців завжди голосувати на виборах, заздалегідь обдумуючи своє рішення, щоб не привести до влади тупих людей. Наразі Україна, як наголосила нардеп, потребує негайних дострокових виборів. 

Про це політик розповіла в ефірі телеканалу НАШ.  

“Коли ви кидаєте бюлетень, треба думати про наслідки. Якщо ви приводите безголових, без освіти та досвіду, вибачте, іноді просто тупих людей до влади, ви мусите знати, що наслідки такі, як зараз ми маємо”, – наголосила нардеп. 

Зокрема, Юлія Тимошенко переконана, що в Україні негайно треба проводити дострокові парламентські вибори, адже це, за її словами, єдиний вихід із ситуації, яка склалася. 

  • Підвищена увага мешканців столиці України до ефіру НАШ протягом дня забезпечив телеканалу лідерство серед усіх інформаційно-новинних мовників 9 листопада 2021 року. НАШ став найкращим інформаційно-новинним телеканалом дня у Києві, з такими цифрами: rat – 0,71%, shr – 2,11% (ЦА: Київ 18+)*. Традиційно, “НАШ” лідер у рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,84%, Shr – 2,46% (ЦА: Кабель 18+)* * Зазначені у статті результати дослідження ТВ-аудиторії належать ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 9 листопада 2021 року Overnight надані за показниками rat%, shr%.

 

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору