Ужгородка

Новини Закарпаття

Бурміч: Цій владі треба йти, але вона до останнього петлятиме

Народний депутат від “ОПЗЖ” Анатолій Бурміч заявив, що влада провалила підготовку до опалювального сезону, тому повинна провести перевибори.

Своєю думкою він поділився у прямому ефірі на телеканалі НАШ.

“Якщо влада прийде сьогодні й скаже про те, що ми не підготувалися (до опалювального сезону, – ред..), то їм треба йти. Тоді вони розпишуться у власні некомпетентності й у власному небажанні працювати в інтересах народу України. Тому звісно вони будуть до останньої секунди петляти «може пронесе». Я впевнений, що президенту до кінця ніхто інформацію не докладає. Хто приносить погану інформацію, то раніше голову рубили. Так само й сьогодні, йому буд не приємно, тому йому нічого не докладають. Насправді наразі ніхто не поніс покарання за те, що 83% державних енергоблоків стоять через відсутність вугілля”, – сказав він.

  • Підвищена увага мешканців столиці України до ефіру НАШ протягом дня забезпечив телеканалу лідерство серед усіх інформаційно-новинних мовників 9 листопада 2021 року. НАШ став найкращим інформаційно-новинним телеканалом дня у Києві, з такими цифрами: rat – 0,71%, shr – 2,11% (ЦА: Київ 18+)*. Традиційно, “НАШ” лідер у рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,84%, Shr – 2,46% (ЦА: Кабель 18+)* * Зазначені у статті результати дослідження ТВ-аудиторії належать ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 9 листопада 2021 року Overnight надані за показниками rat%, shr%.

 

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору