Ужгородка

Новини Закарпаття

Бурміч про нові санкції проти телеканалів: Був шокований цим рішенням влади

Народний депутат від “ОПЗЖ” Анатолій Бурміч заявив, що рішення ввести санкції проти двох українських телеканалів – “Перший незалежний” та UkrLive незаконне.

Про це він розповів в ефірі телеканалу НАШ.

“Я був шокований цим, бо ніхто не знав (ні служба безпеки, ні поліція). Я не знаю, чи збиралося РНБО чи ні. Може там й РНБО не було й підписів не було. Хоча б якісь підстави мають бути. Я думаю, це все буде продовжуватися, й, на жаль, це стосується всіх, хто незгідний з владою. Я бачу курс на подальшу узурпацію влади й придушення свободи слова, погіршення життя народу. Я думаю, що будуть репресії, сутички подальші. Я не вірю в місцеву самодіяльність по одній простій причині – в оточенні Зеленського квартири й офшори є. Сьогодні ті гроші, які грабуються на «Великому будівництві» та на інших схемах як виводились та й виводяться закордон”, – сказав депутат.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський 28 грудня підписав санкції проти двох українських телеканалів – “Перший незалежний” та UkrLive.

  • Підвищена увага мешканців столиці України до ефіру НАШ протягом дня забезпечив телеканалу лідерство серед усіх інформаційно-новинних мовників 9 листопада 2021 року. НАШ став найкращим інформаційно-новинним телеканалом дня у Києві, з такими цифрами: rat – 0,71%, shr – 2,11% (ЦА: Київ 18+)*. Традиційно, “НАШ” лідер у рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,84%, Shr – 2,46% (ЦА: Кабель 18+)* * Зазначені у статті результати дослідження ТВ-аудиторії належать ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 9 листопада 2021 року Overnight надані за показниками rat%, shr%.

 

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору