Ужгородка

Новини Закарпаття

Держава має трохи забути про “ринок” та відкоригувати ціни, – політтехнолог

Держава має в ручному режимі відрегулювати ціни та забути про ринок, або знайти компроміс, як це було з тарифами.

Таку думку висловив у прямому ефірі на телеканалі НАШ політтехнолог Борис Тізенгаузен.

“Держава має в ручному режимі відрегулювати ціни, забути трохи про ринки і так далі. В ручному режимі відрегулювати ціни для бізнесу або знайти компенсаторний механізм, тобто так, як це вийшло з тарифами для населення. Це додаткове навантаження на бюджет, це не проста історія, але ми зараз не можемо контролювати і впливати на ціну на електроресурси”, – розповів політтехнолог.

Також він додав, що велика приватизація не може проводитись тоді, коли ціна на активи мінімальна.

“Я прихильник великої приватизації, але велика приватизація повинна проводитися не в ті моменти, коли ціна на активи може бути мінімальною”, – сказав він.

  • Підвищена увага мешканців столиці України до ефіру НАШ протягом дня забезпечив телеканалу лідерство серед усіх інформаційно-новинних мовників 9 листопада 2021 року. НАШ став найкращим інформаційно-новинним телеканалом дня у Києві, з такими цифрами: rat – 0,71%, shr – 2,11% (ЦА: Київ 18+)*. Традиційно, “НАШ” лідер у рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,84%, Shr – 2,46% (ЦА: Кабель 18+)* * Зазначені у статті результати дослідження ТВ-аудиторії належать ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 9 листопада 2021 року Overnight надані за показниками rat%, shr%.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору