Ужгородка

Новини Закарпаття

Як отримати кредит у МФО під 0%

Реклама безвідсоткових швидких кредитів постійно демонструється на телебаченні, рекламні вікна з посиланнями на послуги видачі позик спливають під час роботи в Мережі. Але чи справді МФО дають у борг без відсотків або за позначкою “0” ховаються комісії та інші переплати, які перетворюють мінімальний кредит на боргову яму?

З цим питанням ми звернулися до експертів сервісу онлайн-кредитування SOS Credit, де справді можна оформити кредит без відсотків та доплат за послуги сайту зараз. Далі у статті розповімо, хто може отримати “нульовий” кредит і що для цього потрібно.

Зміст

  • 1Кому дають вигідні кредити
  • 2Оформлення мікрокредиту
  • 3До якого МФО звернутися

Кому дають вигідні кредити

МФО видають позики без підтвердження офіційного доходу й навіть позичальникам з поганою кредитною історією, які досягли 18-річного віку. Усі охочі можуть отримати першу мікропозику під 0% (вірніше, під 0,01%) у розмірі від 500 гривень до 10 тисяч гривень терміном до 30 днів.

У разі повторного звернення до контори умови співпраці змінюються – за користування коштами доведеться заплатити певний відсоток. Натомість МФО збільшує кредитний ліміт та продовжує термін погашення постійним клієнтам.

“Якщо у клієнта виникають непередбачувані обставини й він не може повернути борг вчасно, ми пропонуємо продовжити період кредитування. Застосовуються й інші компроміси: від реструктуризації боргу до призначення кредитних канікул”, – відзначають представники компанії SOS Credit.

Оформлення мікрокредиту

Заявку на видачу готівки під 0% подають онлайн. У спеціальній формі в особистому кабінеті вносять персональні та паспортні дані. Розгляд автоматизований, тому користувач, найімовірніше, отримує позитивну відповідь. На все про все 7-15 хвилин і гроші будуть на вашій карті.

Попередньо потрібно прив’язати банківську картку до особистого кабінету та пройти верифікацію. Отримати кредит можна будь-коли – сайт soscredit.ua працює 24/7.

До якого МФО звернутися

Майже всі небанківські організації пропонують новим клієнтам першу співпрацю без відсотків. На відміну від банків, де точно нараховують відсотки за послугу. Хоча є й виняток – пільговий період за кредитною карткою, коли за користування кредитними коштами в межах ліміту плата не стягується.

Проте, кредитки доступні не всім громадянам України. Перед її видачею банк проводить скоринг: негативна кредитна історія, відсутність працевлаштування можуть стати причиною відмови у її видачі. Для МФО ваші колишні відносини з банками не важливі, як і нинішнє фінансове становище.

Кому дають перший мікрокредит під 0%:

  • пенсіонерам;
  • матерям-одиначкам;
  • жінкам у декреті;
  • студентам;
  • безробітним.

Всі ці люди гарантовано отримають відмову у банку. Тому українці активно звертаються до МФО за екстрагрошима, не витрачаючи сили та час на пошук знайомих, готових позичити гроші до зарплати. Адже через сервіс онлайн-кредитування, як і у друзів, можна взяти гроші без відсотків.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору