Ужгородка

Новини Закарпаття

Землянський: 2200 доларів за газ, вітаю, у кремлівських палає від сміху

У 2015 році у “Нафтогазі” заявили, що Україна буде купувати газ на ринку і не підписали жодних довгострокових контрактів ні з Росією, ні з європейськими країнами, а зараз у нас енергетична криза.

Так висловився у прямому ефірі на телеканалі НАШ аналітик експертного уряду Валентин Землянський.

“Все, що ми зараз пожинаємо закладено саме у 2015 році, саме тоді був взятий курс на ліберальну модель ринку, були розірвані довгострокові контракти з “Газпромом” і не підписано жодного довгострокового контракту з європейськими компаніями. Нам молоді та зухвалі реформатори з “Нафтогазу”, один з яких Вітренко, розповідали, що ми все купимо на ринку, “хай у кремлівських палає, а ціни в Україні встановлює ринок”. 2200 доларів, вітаю панове, у кремлівських палає, але боюсь, що від сміху. Немає жодної країни в Європі, яка б не мала довгострокових контрактів. Ріст тарифів на розподілення напряму пов’язаний з вартістю газу в Україні”, – розповів він.

  • Підвищена увага мешканців столиці України до ефіру НАШ протягом дня забезпечив телеканалу лідерство серед усіх інформаційно-новинних мовників 9 листопада 2021 року. НАШ став найкращим інформаційно-новинним телеканалом дня у Києві, з такими цифрами: rat – 0,71%, shr – 2,11% (ЦА: Київ 18+)*. Традиційно, “НАШ” лідер у рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,84%, Shr – 2,46% (ЦА: Кабель 18+)* * Зазначені у статті результати дослідження ТВ-аудиторії належать ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 9 листопада 2021 року Overnight надані за показниками rat%, shr%.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору