Ужгородка

Новини Закарпаття

Старіков: Байден сприймає Зеленського як якусь периферію

Президент США Джо Байден сприймає президента Володимира Зеленського як якусь периферію і на території України вирішує проблеми США.

Так висловився у прямому ефірі на телеканалі НАШ експерт у сфері оборони та безпеки, полковник СБУ у відставці Олег Старіков.

“Мені цікаво, Байден знає, що він адвокат у Зеленського? Мені здається, що він взагалі президента Зеленського сприймає як якусь периферію і вони вирішують геополітичні питання США на території України, а не питання українців. Я вважаю, що керівництво Міністерства іноземних справ України – це одне з провальних. Кулебу необхідно негайно знімати з посади, тому що він один з винуватців того, що відбувається зараз в Україні”, – сказав Старіков.

  • Підвищена увага мешканців столиці України до ефіру НАШ протягом дня забезпечив телеканалу лідерство серед усіх інформаційно-новинних мовників 9 листопада 2021 року. НАШ став найкращим інформаційно-новинним телеканалом дня у Києві, з такими цифрами: rat – 0,71%, shr – 2,11% (ЦА: Київ 18+)*. Традиційно, “НАШ” лідер у рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,84%, Shr – 2,46% (ЦА: Кабель 18+)* * Зазначені у статті результати дослідження ТВ-аудиторії належать ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 9 листопада 2021 року Overnight надані за показниками rat%, shr%.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору