Ужгородка

Новини Закарпаття

В Україні неможлива реалізація казахського сценарію, – Стефанішина

В Україні неможлива реалізація казахського сценарію, коли в результаті масових протестів країна зазнає військової інтервенції. 

Таку заяву зробила віце-прем’єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина перед засіданням комісії Україна-НАТО в Брюсселі.

Відповідаючи на питання, як Україна в умовах гібридної агресії може запобігти сценарію, коли масові протести і заворушення призводять до військової інтервенції, Ольга Стефанішина наголосила, що Україна проводить внутрішні реформи, в країні є потужна громадська платформа, єдність щодо засудження російської агресії проти території України.

“Ми не є частиною жодної пострадянської структури, яка, як у випадку з Казахстаном, дозволила зовнішню військову інтервенцію і захоплення критичної інфраструктури. Тобто ми проводимо реформи, боремося з російською агресією і з міжнародною спільнотою робимо все, щоб засудити нелегальну діяльність агресора”, – зазначила Стефанішина.

Як НАШ повідомляв раніше, Міністерство закордонних справ України відреагувало на події у Казахстані та відзначило, що українська сторона засуджує насильство, яке призвело до масових жертв

 

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору