Ужгородка

Новини Закарпаття

Поки що США і Росія ведуть переговори – гармати мовчать, а це вже позитив, – Куликов

Екс-керівник бюро Інтерполу України Кирило Куликов прокоментував переговори Росії та США у Женеві. За його словами, ще неясно, яких рішень буде досягнуто.

Своєю думкою Куликов поділився в ефірі телеканалу НАШ.

“Ви бачили за кількістю команд, які були представлені на переговорах у Женеві. Ви бачили по роботі, скільки годин вона тривала. Це справді величезна робота грамотних та абсолютно професійних людей виключно у своїй галузі”, – наголосив Куликов.

Також Кирило Куликов зазначив позитив цієї зустрічі в тому, що країни все-таки сіли за стіл переговорів.

“Ми ще не знаємо. Мені дуже складно сказати, яких буде досягнуто рішень. Можна зробити один висновок, що країни сіли за стіл переговорів, і мовчать гармати, а це вже позитив”, – підсумував він.

  • Підвищена увага мешканців столиці України до ефіру НАШ протягом дня забезпечив телеканалу лідерство серед усіх інформаційно-новинних мовників 9 листопада 2021 року. НАШ став найкращим інформаційно-новинним телеканалом дня у Києві, з такими цифрами: rat – 0,71%, shr – 2,11% (ЦА: Київ 18+)*. Традиційно, “НАШ” лідер у рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,84%, Shr – 2,46% (ЦА: Кабель 18+)* * Зазначені у статті результати дослідження ТВ-аудиторії належать ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 9 листопада 2021 року Overnight надані за показниками rat%, shr%.

 

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору