Ужгородка

Новини Закарпаття

Юрій Кормишкін знову став мажоритарним власником акцій ПАЕК

Відповідний дозвіл АМКУ було надано 29 грудня 2021 року

12 січня 2021 року колишній генеральний директор групи компаній «СП «Південної Аграрно-Експортної Компанії» (ПАЕК) Юрій Кормишкін придбав у власність групу компаній ПАЕК.

«ПАЕК — це дітище всього мого життя, в яке вкладено дуже багато ресурсів, сил та енергії. Це перспективна компанія, що стрімко розвивається на півдні України! Дякуємо партнерам, які, як і раніше, залишаються друзями компанії ПАЕК і вірять у неї! Тепер з новими силами прагнемо нових вершин і перемог!», — написав Юрій Кормишкін у Facebook.

Зазначається, що відповідний дозвіл АМКУ на опосередковане придбання частки у статутному капіталі «СП «Південна аграрно-експортна компанія», що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства було надано АМКУ 29 грудня 2021 року.

Довідка. ПАЕК (ТОВ «СП «Південна Аграрно-Експортна Компанія») — українська група компаній, яка спеціалізується на вирощуванні та реалізації зернових, бобових і олійних культур. Свою діяльність розпочала у 2012 році. Земельний банк — понад 40 тисяч га. Елеваторні потужності — понад 260 тисяч тонн одночасного зберігання зернових і олійних культур.

Культури, які вирощують на полях групи компаній: соняшник, озима пшениця, озимий ячмінь, озимий ріпак, кукурудза, горох, овес, просо.

Раніше Landlord повідомляв, що Астарта придбала майже 25,5 тис. власних акцій.

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору