Ужгородка

Новини Закарпаття

В Україні 14 січня очікуються дощі та ожеледиця

В Україні 14 січня  очікується невеликий сніг з переходом у дощ, на дорогах ожеледиця.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

“14 січня хмарно з проясненнями. Невеликий сніг з переходом в дощ, у східних областях помірні опади. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, північно-західний, 15-20 м/с, вночі у західних областях, вдень в Україні, крім південної частини, пориви 25-27 м/с”, – йдеться в повідомленні.

Температура вночі у західних (крім Закарпаття), Вінницькій, Житомирській та Київській областях від 2° тепла до 3° морозу, на решті території 4-9° морозу, у східних областях 10-15° морозу; вдень в Україні 0-5° тепла.

У Києві та області 14 січня невеликий сніг з переходом в дощ (вночі місцями). На дорогах ожеледиця. Вітер західний, північно-західний 15-20 м/с, вдень пориви 25 м/с.

Температура у столиці вночі 0-2° морозу, вдень 1-3° тепла; по області вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 0-5° тепла.

У вихідні, 15-16 січня, в Україні утримається мінлива хмарність. У східних, північно-східних областях, вночі 15 січня в Карпатському регіоні невеликий сніг, на решті території без істотних опадів.

На дорогах, крім південної частини, ожеледиця. Вітер північно-західний, західний, 7-12 м/с, 15 січня в Україні пориви 15-20 м/с, на сході та північному сході країни місцями хуртовини.

Як повідомляв НАШ раніше, у Казахстані порушили майже 7 тисяч справ за участь у заворушеннях.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору