Ужгородка

Новини Закарпаття

Левченко: Агресію Росії санкціями не зупинити, для них вони як комариний укус

Російську агресію зможе зупинити лише міцна Україна, де люди будуть хотіти воювати за свою державу, а не накладання чергових санкцій.

Таку думку висловив у прямому ефірі на телеканалі НАШ екс-нардеп Юрій Левченко.

“Маніпуляція в тому, коли деякі українські політики удають, що нібито санкціями глобально можна зупинити агресію Росії, якщо вона захоче подовжити свою агресію, але не можливо санкціями це зупинити. По-справжньому зупинити агресію Росії зможе лише міцна Україна, з міцними ЗСУ, соціально-справедливою економікою, де українці хочуть жити та за країну хочуть воювати, а не їхати закордон. Якщо ми проаналізуємо санкції за останні вісім років, то ці санкцій, як комариний укус, чухається, але глобально не впливає на життя РФ”, – розповів екс-нардеп.

За його словами, на Росію реально могло б вплинути відключення від SWIFT (міжнародна міжбанківська система передавання інформації та здійснення платежів, – ред.), заборона оперувати російським суверенним боргом, політично могло б вплинути не скасування віз, а конфіскація майна найближчого оточення Володимира Путіна та російської олігархії закордоном.

  • Підвищена увага мешканців столиці України до ефіру НАШ протягом дня забезпечив телеканалу лідерство серед усіх інформаційно-новинних мовників 9 листопада 2021 року. НАШ став найкращим інформаційно-новинним телеканалом дня у Києві, з такими цифрами: rat – 0,71%, shr – 2,11% (ЦА: Київ 18+)*. Традиційно, “НАШ” лідер у рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,84%, Shr – 2,46% (ЦА: Кабель 18+)* * Зазначені у статті результати дослідження ТВ-аудиторії належать ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 9 листопада 2021 року Overnight надані за показниками rat%, shr%.

 

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору