Ужгородка

Новини Закарпаття

“Мінськ” та “Нормандія” – тупикові варіанти, але іншого поки що немає, – політичний аналітик

Для України мінський та нормандський формати – це тупикові варіанти, вони не зроблять ніякого прогресу, але у нас немає іншого виходу.

Про це розповів у прямому ефірі на телеканалі НАШ політичний аналітик Максим Маньковський.

“Я вважаю, що на даний момент для Росії важливіше шантажувати Європу для того, щоб вибити для себе певні дивіденди. У Путіна вибори у 2024 році і він не впевнений, що цей перехід буде не таким вже болючим. Для нього зараз набагато важливіша Білорусь, щоб приєднати її та показати своїм, що він розширює свою імперію. Для нього це буде в електоральному плані вигідніше, ніж показувати труни, які підуть, якщо він почне пряму агресію.Нам потрібно залучати  Нормандію і Мінськ,  у нас немає іншого виходу, хоча я не вірю, що “Мінськ” та “Норманді” можуть зробити прогрес, це тупиковий варіанти, але інших поки немає. США теж не будуть вв’язуватись в ці перемовини, воно їм не потрібно, бо вони потім будуть крайні”, – зазначив він.

  • Підвищена увага мешканців столиці України до ефіру НАШ протягом дня забезпечив телеканалу лідерство серед усіх інформаційно-новинних мовників 9 листопада 2021 року. НАШ став найкращим інформаційно-новинним телеканалом дня у Києві, з такими цифрами: rat – 0,71%, shr – 2,11% (ЦА: Київ 18+)*. Традиційно, “НАШ” лідер у рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,84%, Shr – 2,46% (ЦА: Кабель 18+)* * Зазначені у статті результати дослідження ТВ-аудиторії належать ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 9 листопада 2021 року Overnight надані за показниками rat%, shr%.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору