Ужгородка

Новини Закарпаття

Литвин про масові кібератаки: Поклали органи державної влади, це матиме глобальні наслідки

Внаслідок кібератак, які були здійснені в Україні, поклали органи державної влади і це матиме глобальні наслідки.

Таку думку висловив у прямому ефірі на телеканалі НАШ екс-голова ВРУ Володимир Литвин.

“По суті справи поклали органи державної влади України. Не один інститут чи одне Міністерство і відомство, а поклали 70 центральних установ центральних органів державної влади. Мала б бути система захисту і замість того, щоб зараз шукати ворога, а оцінки по суті однозначні, що це Росія, треба подумати, чому у нас такий слабкий захист і що потрібно в цьому плані нам далі робити, оскільки ми стали вразливими перед технологіями і це може мати глобальні негативні наслідки, особливо якщо подивитися скільки у нас атомних станцій”, – розповів екс-голова ВРУ.

За його словами, Україна перетворилась на об’єкт протистояння Заходу та Сходу.

Зазначимо, що у ніч із 13 на 14 січня низка урядових сайтів постраждали від кібератак. В СБУ, Мінцифри та Кіберполіції заявили, що персональні дані не постраждали.

  • Підвищена увага мешканців столиці України до ефіру НАШ протягом дня забезпечив телеканалу лідерство серед усіх інформаційно-новинних мовників 9 листопада 2021 року. НАШ став найкращим інформаційно-новинним телеканалом дня у Києві, з такими цифрами: rat – 0,71%, shr – 2,11% (ЦА: Київ 18+)*. Традиційно, “НАШ” лідер у рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,84%, Shr – 2,46% (ЦА: Кабель 18+)* * Зазначені у статті результати дослідження ТВ-аудиторії належать ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 9 листопада 2021 року Overnight надані за показниками rat%, shr%.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору