Ужгородка

Новини Закарпаття

Обрання запобіжного заходу Порошенку призначено на 17 січня об 11:00, – ДБР

Обрання запобіжного заходу п’ятому президенту Петру Порошенку у кримінальному провадженні щодо злочинної схеми постачання вугілля із тимчасово окупованих територій та сприяння так званим терористичним організаціям “Л/ДНР” Печерський райсуд Києва призначив на 17 січня об 11:00. 

Про це повідомила прес-служба Державного бюро розслідувань. 

“Печерський районний суд міста Києва призначив судове засідання у кримінальному провадженні щодо злочинної схеми постачання вугілля із тимчасово окупованих територій та сприяння терористичним організаціям “Л/ДНР”. 17 січня 2022 року об 11 год. 00 хв. буде розглянуто клопотання про обрання запобіжного у вигляді тримання під вартою відносно Порошенка Петра Олексійовича”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, відомство оприлюднило скрін листа від Печерського райсуду Києва, у якому зазначається, що це клопотання розглядатиме слідчий суддя Олексій Соколов.

Як НАШ повідомляв раніше, суддя Печерського районного суду Києва Віта Бортницька потрапила до бази “Миротворця” за “руйнування судової системи України” та “фабрикацію справ”.

 

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору