Ужгородка

Новини Закарпаття

Росія не приховує, що буде втручатися, якщо Україна захоче повернути Донбас військовим шляхом, – Мураєв

Російська Федерація не приховує, що втручатиметься, якщо Україна захоче повернути окуповані частини Донбасу військовим шляхом, оскільки наразі там багато людей із російським громадянством.

Таку думку висловив лідер політичної партії “НАШІ” Євгеній Мураєв в ефірі телеканалу НАШ.

“Ми повинні з вами розуміти, що Донбас – це Україна, це визнає у тому числі й Російська Федерація. У нас величезна кількість складних областей, у яких люди мають подвійне громадянство. На Закарпатті у кожного другого угорський паспорт. На території Львова та Галичини у всіх є карта поляка. У районі Одеси – румунські паспорти. На Донбасі останній рік, під час каденції Зеленського, активно почали видавати паспорти РФ”, – сказав політик.

Також Євгеній Мураєв зазначив, що жителі Донбасу лише останні кілька років почали здобувати громадянство РФ, тобто під час каденції президента Зеленського.

“Це по суті була інтеграція наших громадян у їхні політичні процеси. Вони брали участь у виборах до Держдуми Росії цього року. Я вважаю, це величезна проблема насамперед України, тому що наша влада допустила це, не йдучи шляхом мирного врегулювання через Мінський формат. П’ять-шість років це не відбувалося, це почалося відбуватися останні два роки, а Росія не приховує, що у разі нападу чи спроби звільнити Донбас військовим шляхом вона буде втручатися і захищати своїх громадян. Це світова практика, вони отримали для себе зручну основу”, – підсумував лідер партії “НАШІ”.

  • Підвищена увага мешканців столиці України до ефіру НАШ протягом дня забезпечив телеканалу лідерство серед усіх інформаційно-новинних мовників 9 листопада 2021 року. НАШ став найкращим інформаційно-новинним телеканалом дня у Києві, з такими цифрами: rat – 0,71%, shr – 2,11% (ЦА: Київ 18+)*. Традиційно, “НАШ” лідер у рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,84%, Shr – 2,46% (ЦА: Кабель 18+)* * Зазначені у статті результати дослідження ТВ-аудиторії належать ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 9 листопада 2021 року Overnight надані за показниками rat%, shr%.

 

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору