Ужгородка

Новини Закарпаття

Президент проведе день народження на роботі, – Никифоров

Президент Володимир Зеленський у свій день народження 25 січня просить друзів і колег замість подарунків допомогти дитячим будинкам. Йому виповнилося 44 роки.

Про це повідомив прес-секретар президента Сергій Никифоров.

За словами Никифорова, своїх друзів і колег глава держави попросив не витрачати гроші на квіти й подарунки, а натомість переказати їх на добрі справи.

«Колеги, у відповідь на ваші звернення повідомляю, що цьогоріч Володимир Зеленський день народження не святкуватиме і проведе його на роботі. Своїх друзів і колег він попросив не витрачати гроші на квіти й подарунки, а натомість переказати їх на добрі справи», – зауважив Никифоров.

Він також додав інформацію про дитячі будинки різного спрямування. За його словами, підтримати їх – буде найкращим подарунком для Президента в цей день.

Прес-секретар президента у Facebook опублікував реквізити кількох дитячих будинків та лікарень в Україні різного спрямування та географії.

“Якщо хтось має бажання долучитися до ініціативи, далі – інформація про дитячі будинки різного спрямування та географії. Підтримати їх – буде найкращим подарунком для Президента України в цей день”, – додав Никифоров.

Як повідомляв НАШ раніше, в Україні підтвердили понад 19000 випадків ковіду за добу.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору