Ужгородка

Новини Закарпаття

Відстій 80-х років: Гнатенко про постачання зброї США та Великобританії в Україну

Народний депутат від “ОПЗЖ” Валерій Гнатенко заявив, що зброя, яку передали Сполучені Штати Америки та Великобританія вже застарілі, й навіть у нас є кращі зразки.

Про це він розповів в ефірі телеканалу НАШ 25 січня.

“Те, що нам поставили, це відстій 80-х років по великому рахунку. В 1993 році зняли з виробництва й в Україні може є навіть кращі комплекси. Javelin 20 кілограм, то українського виробництва – майже 50 кг й воно більш жорсткого ураження й більш точнішого. Це як у фільмі “12 стільців”- я вам дам парабелум для того, щоб ви краще оборонялися”, – сказав він.

  • Підвищена увага мешканців столиці України до ефіру НАШ протягом дня забезпечив телеканалу лідерство серед усіх інформаційно-новинних мовників 9 листопада 2021 року. НАШ став найкращим інформаційно-новинним телеканалом дня у Києві, з такими цифрами: rat – 0,71%, shr – 2,11% (ЦА: Київ 18+)*. Традиційно, “НАШ” лідер у рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,84%, Shr – 2,46% (ЦА: Кабель 18+)* * Зазначені у статті результати дослідження ТВ-аудиторії належать ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 9 листопада 2021 року Overnight надані за показниками rat%, shr%.

 

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору