Ужгородка

Новини Закарпаття

Рейтерович: Зустріч у нормандському форматі стане зустріччю заради зустрічі

Політолог Ігор Ретерович вважає, що зустріч лідерів Нормандського формату буде безрезультатною – “зустріч заради зустрічі”.

Про це він сказав в ефірі телеканалу НАШ.

“Коли різні заяви, які стосуються однієї важливої деталі говорять про те, що скоріше за все зустріч, яка відбудеться, буде ні про що. Сторони озвучать, з чим вони сідають. Скоріше за все діють до того, що Росія скаже “ми категорично за виконання Мінських домовленостей в такому форматі”, згадають комюніке, яке вони підписали із Зеленським, де він розписався під формулою Штайнмаєра. Якщо Німеччина й Франція виступлять на боці Росії й скажуть давайте рухатися по Донбасу”, – сказав він.

За його словами, зустріч у Нормандському форматі буде як “зустріч заради зустрічі”.

  • Підвищена увага мешканців столиці України до ефіру НАШ протягом дня забезпечив телеканалу лідерство серед усіх інформаційно-новинних мовників 9 листопада 2021 року. НАШ став найкращим інформаційно-новинним телеканалом дня у Києві, з такими цифрами: rat – 0,71%, shr – 2,11% (ЦА: Київ 18+)*. Традиційно, “НАШ” лідер у рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,84%, Shr – 2,46% (ЦА: Кабель 18+)* * Зазначені у статті результати дослідження ТВ-аудиторії належать ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 9 листопада 2021 року Overnight надані за показниками rat%, shr%.

 

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору