Ужгородка

Новини Закарпаття

Грановський: Задача США – зберегти Україну як точку напруги

Задача Сполучених Штатів Америки – це зберегти Україну як точку напруги.

Таку думку висловив політичний консультант, керівник консалтингової компанії “Stonehenge” Володимир Грановський в ефірі телеканалу НАШ.

“Федерація як форма управління державою є прогресивною формою. Наприклад, федерація врятувала Америку, Британію, Німеччину від розколу. Федерація дійсно є ефективною та сучасною формою управління державою, але чомусь захід не пропонує це і підтримують нашу унітарність. Унітарність призвела до того, що ми втрати Крим та Донбас. Чому Німеччина, яка є федеративною державою не підтримує федерацію в Україні і не ділиться цим досвідом? Навіщо захід  дає нам зброю, для війни з Росією? Вони ж прекрасно розуміють, що навіть якщо Україну наситити великою кількістю гранат чи ще чимось, то ми програємо цю війну, якщо буде пряма війна і вони ж знають, що не будуть брати участь у цій війні. Навіщо вони тоді свідомо навантажують нас зброєю, знаючи, що ми програємо цю війну? Їхня задача в тому, щоб зберегти точку напруги”, – сказав він.

  • Підвищена увага мешканців столиці України до ефіру НАШ протягом дня забезпечив телеканалу лідерство серед усіх інформаційно-новинних мовників 9 листопада 2021 року. НАШ став найкращим інформаційно-новинним телеканалом дня у Києві, з такими цифрами: rat – 0,71%, shr – 2,11% (ЦА: Київ 18+)*. Традиційно, “НАШ” лідер у рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,84%, Shr – 2,46% (ЦА: Кабель 18+)* * Зазначені у статті результати дослідження ТВ-аудиторії належать ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 9 листопада 2021 року Overnight надані за показниками rat%, shr%.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору