Ужгородка

Новини Закарпаття

Українські виробники поставили 1 млн продуктових наборів для постраждалих від війни

У першу чергу доставки відбуватимуться до областей, які найбільше постраждали він воєнних дій

Понад 130 українських виробників харчових продуктів та представників українського бізнесу постачають продуктові набори для постраждалих від війни та людей із вразливих категорій. Про це повідомляє міністр соціальної політики Марина Лазебна.

“До людей попрямувала частина з мільйона продуктових наборів, які зараз комплектуються на складах. 430 працівників цілодобово приймають товари, комплектують набори та відвантажують зі складів. За сприяння Мінагрополітики вже більше 130 українських виробників харчових продуктів та представників українського бізнесу долучились до цієї справи. Я хочу подякувати кожному, хто робить свій внесок у цю справу. Зараз допомогти найуразливішим — це не лише людяність, це складова нашої перемоги”, — заявила Лазебна.

Читайте: Астарта приймає евакуйованих мешканців

У першу чергу доставки відбуватимуться до областей, які найбільше постраждали він воєнних дій. Обласні соціальні служби забезпечують збір потреб та доставку продуктів адресатам.

Набори складаються з різноманітних круп, пластівців, готових сухих сніданків, м’ясних, м’ясо-рослинних та рослинних консервів, макаронних виробів, цукру, згущеного молока, олії, печива фасованого різних видів.

Раніше Landlord повідомляв, що триває 12-ий день війни, яку Путін оголосив Україні 24 лютого. З початку російського вторгнення в Україну загинуло понад 2000 українців, за винятком військових, повідомляє ДСНС.

Владислава Михайленко

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору