Ужгородка

Новини Закарпаття

Мінсоцполітики та “Сільпо” співпрацюватимуть для забезпечення українців гуманітарною допомогою

В рамках співпраці “Сільпо” забезпечить логістику та організує точки видачі в торгівельній мережі

Мінсоцполітики та “Сільпо” співпрацюватимуть для забезпечення гуманітарною допомогою людей з вразливих категорій. Про це повідомляє пресслужба Мінсоцполітики у Facebook. 

Мінсоцполітики уклало меморандум про співпрацю та фактично почала співпрацювати з мережею супермаркетів “Сільпо” для забезпечення гуманітарною допомогою людей з вразливих категорій та людей, які постраждали від воєнних дій.

“В рамках співпраці “Сільпо”  залучатиме за кордоном гуманітарну допомогу, забезпечить логістику, організує точки видачі в торгівельній мережі. Ми організовуємо “зелені коридори” для такої гуманітарної допомоги, щоб вона могла якнайшвидше потрапити до людей, координуємо забезпечення допомогою людей з вразливих категорій, залучаємо органи соціального захисту та партнерів для роздачі харчових продуктів потребуючим. Кожна поставка контролюється. Продаж товарів, які надійшли як гуманітарна допомога, виключений”, – розповіла міністр соціальної політики Марина Лазебна.

Зазначається, що вже надійшла перша поставка, продукти з якої розподіляються для роздачі. Це бутильована вода, хліб, макарони, картопля, батончики.

Раніше Landlord повідомляв, що Premier Food скоротила асортимент заради забезпечення продуктами волонтерів та армії.

Владислава Михайленко

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору