Ужгородка

Новини Закарпаття

900 підприємців вже готові евакуювати бізнес у безпечну зону

На платформі grc.ua у кабінеті Федерації роботодавців України будуть безплатно розміщуватися вакансії підприємств.

Станом на сьогодні бажання евакуювати свій бізнес у безпечну зону озвучили понад 900 підприємців, переміщено вже 50 підприємств. Про це повідомляє пресслужба Федерації роботодавців України.

Розуміючи, що на новому місці підприємства будуть відчувати гостру потребу у підборі нових співробітників, організації логістики, навчання працівників та створення кадрових резервів, Федерація роботодавців України та кадровий портал grc.ua запроваджують спільний проект. На платформі grc.ua у кабінеті Федерації роботодавців України будуть безплатно розміщуватися вакансії підприємств, а також компаній, які забезпечують логістику промислових потужностей, перевезення персоналу, підготовку та навчання нових співробітників.

Компанії, які, зокрема після релокації, відчувають потребу у персоналі, можуть звернутися до Федерації роботодавців України із заявкою про відкриті вакансії. Федерація розміщує ці вакансії у своєму кабінеті на job-порталі grc.ua. Сервіс grc.ua здійснює консультаційну та технічну підтримку для оперативного підбору необхідного персоналу.

Для отримання допомоги роботодавці можуть писати на електронну пошту: [email protected]

Довідка.

Федерація роботодавців України (ФРУ) – найбільше об’єднання вітчизняного бізнесу,  представляє інтереси 8500 підприємств, які у сукупності генерують до 70% ВВП України. Представляє інтереси роботодавців у економічних, соціально-трудових відносинах із владою та профспілками на національному рівні.

grc.ua – український кадровий портал, сервіс, який допомагає знаходити роботу та підбирати персонал. Понад 95 тис. роботодавців щодня розміщують свої вакансії. Свої резюме розмістили 1 808 437 спеціалістів, які шукають роботу.

Нагадаємо, Мінфін закликає представників бізнесу та банківські установи активно долучатися до реалізації нововведень.

Кабінет Міністрів ухвалив низку рішень, які полегшують доступ виробників сільгосппродукції до, зокрема, пального, пестицидів та агрохімікатів в умовах воєнного стану.

Раніше Landlord повідомляв, що Зеленський розповів про допомогу бізнесу під час війни.

Анна Лиса

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору