Ужгородка

Новини Закарпаття

“А колись я їздив виключно на Uber”: Дубілет попросив УДО виділити йому охорону

Міністр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет розповів про те, що звернувся в Управління Державної Охорони з проханням виділити йому охорону.

Про це він повідомив в своєму Telegram-каналі.

Дубілет зазначив, що, коли йшов в Кабмін, то був впевнений, що йому не знадобиться охорона.

“Коли я йшов у Кабмін, я був впевнений, що моя посада буде настільки технократичною, що кому-кому, а мені це точно не знадобиться. Але, мабуть, не в українській політиці”, – написав він.

За словами чиновника, навколо нього з’явилось дві зони напруги, які є досить небезпечними.

“Зараз навколо мене раптом з’явилось дві зони напруги. По-перше, я координую проект по боротьбі з тіньовим алкоголем. Це – величезний і дикий ринок. Сподіваюсь, що ми зможемо показати тут результати та додати до українського бюджету 5-10 млрд грн на рік, а українці стануть менше труїтися та помирати. По-друге, я один з координаторів проведення конкурсів на державні топ-посади. Ми зараз робимо перезавантаження влади по всіх державних органах, підприємствах, установах. Чомусь деякі сторони вважають, що у мене чи моїх колег можуть бути важелі впливу на конкурсну комісію”, – зазначив міністр.

Також Дубілет додав, що раніше їздив виключно на Uber, і сподівається, що охорона – явище тимчасове.

Як повідомляв НАШ раніше, міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет заявив, що Кабінет міністрів скасує документ про згоду на обробку персональних даних.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору